查看: 125|回復: 2

譚嘉儀咁大食?豬扒飯唔夠再加厚多士

譚嘉儀一出道就以親民形象俘虜唔少網民嘅心,尤其受一眾男網友歡迎。唔少人仲係面書同各大香港討論區開專頁同主題討論木偶妹譚嘉儀。早前佢嘅《陪著你走》喺大台《不懂撒嬌的女人》出現,成為一時熱話。

-- 唱得兼食得 --
娛樂圈多大胃王,而譚嘉儀竟然係其中之一,嗱佢自己爆架,香港O1專訪木偶妹自爆:「我食勁多嘢,我食量多過男仔,其實有肚腩不過遮住咗睇唔到,我由中一開始已經食兩碗白飯,我好鍾意食飯,而家最少都要食一碗,但忍唔到口,嗰陣拍外景,有個女同事話想同我share一盒飯,我話吓!我食得哂喎,都嚇咗佢一跳,亦有次公司canteen我同音樂監製食飯,我哋食完豬扒飯,我仲要買多個厚多士食。」

譚嘉儀 木偶妹

譚嘉儀 木偶妹

↑ ↑ ↑ ↑    網上圖片    ↑ ↑ ↑ ↑

-- 唔介意被點錯相 --
木偶妹譚嘉儀最近喺IG 上載左一張性感泳衣照,大班男網民聲稱睇完失血過多,有人認錯了她是阿G.E.M,不過譚嘉儀似乎就一啲都唔介意。仲話個個話佢個樣同個嘴似,身材就冇人話佢似,真係幽默,難怪咁收網民歡迎。

回復

由佢參加巨聲果刻開始
我都覺得佢好似何超雲 ღ

回復 支持 反對

Hello Goodbye

Hello Goodbye

我覺得個樣麻麻
真係有錢女黎?
回復 支持 反對