查看: 608|回復: 4

IT男加焗豬扒飯變潮文,咪玩啦

IT男加焗豬扒飯秒變潮文,咪玩啦Rory 哥。雖然我唔識你。
FB洗嗮版,你就掂啦Roty 哥,都唔知講緊係你自己定真係隔離枱個IT男,一個焗豬扒飯全網瘋傳,聽日都唔知你翻唔翻到工。
IT男食焗豬扒飯并唔係咩新奇玩法,加埋“兵變”,“港女”,“毒男”,“真男人”呢啲喺篇文度,時間係lunch time,事發地點揀喺港人最熟悉(但唔中意食,好似係)嘅大_活,共眠感即刻level up
相信冇耐,Youtube 好快就會出現“IT男兵變”,“一起由焗豬扒飯引起嘅兵變”,“真.焗豬,港女與兵”呢類題目嘅影片,期待期待。

[24 Mar 2017 更新] 妖,真係出埋video,眨下眼K幾點幾。。Youtube 搜尋:焗豬的意義

#點解大_活無花生爆谷買
#焗豬嘅浪漫
#英雄要問出處
#_快活為你做出一百分

圖片來源:FB Rory Chan

回復

回復 支持 反對

焗豬男一定係IT界男神:p
#焗豬潮文
#IT男神
#焗豬扒飯兵變
#一盒焗豬扒飯成就一個IT男神
回復 支持 反對

焗豬扒飯潮文最感性嘅地方係個IT男話“你連焗豬有幾好食都唔_知講咩將來!”
回復 支持 反對

其實篇IT男焗豬潮文會唔會係大_活自己作出來嘅呢!?
回復 支持 反對