查看: 576|回復: 8

Phazon Earbuds, Phazon 香港

加拿大眾籌項目「Phazon」終於喺官網推出final dimension (最終版尺寸)啦!一眾Phazon 嘅backer終於見到小小實質update,官網上個星期六嘅update 唔再係一味postpone, delay送貨日期,道歉。始終有唔少Phazon backer 等左已經唔止一兩年。

Phazon Earbuds Dimension

Phazon Earbuds Dimension

資料來源: Phazon Earbuds 官網

遺憾嘅係Phazon並沒有香港分銷商,官網也沒有設計繁體中文專頁。不過作為眾籌項目,主力做研發而非marketing 都係合理的。

#Phazon Earbuds
#Phazon Hong Kong
#Phazon 香港
#Phazon dimension
#Phazon shipping status update

回復

@jacktang 講得好啱,我真係2015年頭就俾
錢Phazon等到宜家。話說睇中Phazon真係俾個樣吸引住。坊間嘅truly earbuds 講真冇一款好睇,真心唔知繼續等好定退款好。如果真係,有冇人知點樣退款,有冇人成功過?
回復 支持 反對

update左等於冇update,Phazon今次直情連shipping date 提都唔提。
回復 支持 反對

個dimension同佢propose個樣唔同左OMG。。
咁仲係唔係Phazon呢??

Phazon Earbuds

Phazon Earbuds

點睇都係之前個紅色Phazon最靚
回復 支持 2 反對 0

Phazon : Wireless Earbuds Guaranteed Not to Fall
The World's First One Size Fits All Wireless Earbuds
好_勁咁聽落,anyway 唔關我事。。喺mk嘅世界唔需要咩wireless。。
回復 支持 0 反對 2

係,半年前確實參加左Phazon crowd funding 項目,唔知係啱定係錯。。
回復 支持 1 反對 0

heyhey1994 發表於 17/4/2017 20:49
個dimension同佢propose個樣唔同左OMG。。
咁仲係唔係Phazon呢??

push, 紅色Phazon 耳機堅靚
回復 支持 反對

Oops, Phazon 耳機目前仲喺Indiegogo 眾籌緊。。幾時推出市場都未知,凈係知佢個shipping date 一推再推。
回復 支持 反對

The latest Phazon earbuds update here
http://oncity.hk/thread-93-1-1.html
回復 支持 反對