查看: 639|回復: 3

Phazon 耳機,眾籌進度更新 update

Phazon 耳機,30/4 眾籌進度更新

今次Phazon 破天荒咁向每個backer 發出了一個郵件,題目為 Here comes the bi-monthly update! 意為有新嘅一個月兩次嘅更新。而Phazon 更加喺郵件最顯眼嘅位置加插了下面呢張圖片,官網介紹呢個係Phazon charging case 嘅 Final look 最終版外觀。
phazon charging case.jpg
Phazon charging case final look 叉電盒最終外觀 ↑ ↑

總觀今次Phazon 官方blog更新,首先明確左黎緊個夏天大家可以享受佢款耳機,但都強調仲面臨挑戰,其中天線,姐耳機藍牙連線係佢地宜家面臨嘅最大困難。

最激動人心嘅應該係上面提到嘅,Phazon 耳機嘅charging case 叉電盒終於出左最終外觀了,呢個都表示短時間內可以流水生產。篇blog 都介紹左Phazon 耳機嘅Waterproof 同 water resistant 嘅分別,防水性,Waterproof 係完全與水隔絕,被水包圍都唔會有任何損壞。而water resistant 指嘅係低一級別嘅防水標準,允許浸入水中幾秒,不可以長期浸,不可以喺雨中使用。而Phazon 耳機採用嘅係Waterproof 標準。

Phazon 個官方blog 今次個更新一如以往都次多謝一眾backer 嘅支持同耐心等待。但就無提及之前兩三期推出嘅SUPERBACKERS PROGRAME,姐獎勵喺社交媒體關注Phazon 耳機并作出貢獻嘅backers,會抽出并會寄出獎品。唔知係ignore 左定係取消左呢?Phazon 香港有冇backer 被抽中,who knows?

回復

Phazon earbuds 耳機郵件截圖
回復 支持 反對

Phazon 新Logo
由創辦人Chris Houle 設計
同之前有咩分別?
回復 支持 1 反對 0

Phazon typo.PNG
Phazon 耳機官方blog 係咪串錯字
係resource 唔係ressources ar

回復 支持 反對